Interviu cu tehnologul

06.02.2015

Interviu cu tehnologul "La Plăcinte" - Diana Talmazan:

1. De cât timp activezi în companie?

Activez în companie încă din anul 2005.

2. Drept cine te vedeai în copilărie?

În copilărie visam să devin medic.

3. Cum a început evoluția ta profesională în "La Plăcinte"?

Inițial am venit în companie pentru funcția de administrator. Mi s-a propus să încep cu studierea  atribuțiilor de bază ale bucătarului de noapte. Așa a început activitatea mea de muncă în cadrul companiei.

4. Ce-ți place cel mai mult aici?

Munca interesantă şi colectivul minunat.

5. Ce este cel mai enervant și plictisitor pentru tine?

Îmi place într-adevăr profesia mea, care-mi cere  implicare sută la sută și realizez faptul că nu pot să muncesc altfel. Nu voi ascunde, programul meu de muncă îmi creează anumite dificultăți în viața de familie, deoarece, uneori, este nevoie să stau la serviciu până seara târziu, după care, dis-de-dimineață, să merg din nou fuga la lucru. Probabil, aceasta este cea mai dificilă parte a profesiei.

6. Ce recomandări ai putea da bucătarilor începători?  Care ar fi calitatea principală a unui bucătar tehnolog?

Pentru bucătarii începatori voi dezvălui un mic secret – procesul de preparare a bucatelor trebuie neapărat să fie însoțit de buna dispoziție. Împreună cu caracterul puternic și capacitatea de a te implica pe deplin în activitatea pe care o realizezi. Dar pe primul loc pun, totuși, însuși dragostea față de procesul de gătit, percepând-ul ca fiind foarte creativ. Totodată, este foarte important să îşi mențină în mod constant abilitățile la cel mai înalt nivel, să nu stagneze și să nu înceteze să creeze.

7. Au existat şi momente amuzante la muncă?

Sigur că da. Doar că acum nu-mi trece niciunul prin minte.

8. Care este mâncarea ta preferată?

Îmi plac foarte mult cartofii prăjiți cu murături. La fel sunt o amatoare înrăită a dulciurilor.

9. Care este secretul productivității și al succesului tău?

Probabil totul se datorează familiei mele care mă susține, mă înțelege și mă ajută permanent.

10. Există vreun fel de mâncare pe care tu l-ai "inventat" pentru familia ta?

De când am început să lucrez cu extraordinarul tehnolog Svetlana Gîncul, am reușit de foarte multe ori să-mi impresionez familia și prietenii. Unele dintre aceste bucate sunt clătitele coapte, care se pot prepara cu diferite umpluturi. Îți mulțumim Diana că eşti cu noi!

Înapoi la lista de noutăţi