Meniu nou în reţeaua de restaurante “La Plăcinte“! Nemaipomenit de gustos!

16.04.2015

“File de curcan cu legume şi broccoli”- file de curcan copt, broccoli, fasole verde, ardei gras, pătrunjel, usturoi, sare, suc de lămâie, ulei de floarea soarelui și supă de legume. Spre deosebire de fasole simplă, cea verde se absoarbe mai ușor în organism, practic acest ingredient poate fi inclus în orice tip de dietă. Fasole verde are o cantitate scăzută de calorii, conține mulți carbohidrați și este bogată în fibre.

“Cârnăcior vînătoresc” – cîrnăcior de pui servit pe tigaie pe tigaie cu cartofi, ardei gras, ciuperci, ceapă roşie, ardei iute, sos de soia, suc de lămâie, ulei vegetal. Sfătuim tuturor să savureze gustul rafinat al acestui fel de mâncare. Nu veți regreta!

Ocroșca cu carne. În fiecare an așteptăm cu nerăbdare acest “prieten de primăvară-vară”. Rețeta preferată: cartofi, ouă, pepeni, ridiche, mărar, ceapă verde, muștar, chefir, smântână, cvas, sare. Îndată puteți face comandă de trei porții!

Friptură în ghiveci cu cartofi și carne la cuptor. A pregăti ceva în ghiveci e o plăcere deosebită! În primul rând bucatele capătă un gust nemaipomenit deoarece se prepară în suc propriu. În al doilea rând, produsele preparate astfel, își păstrează toate componentele nutritive. În al treilea rând, bucatele în ghiveci pot fi preparate fără ulei – lucru foarte important pentru cei care respectă dieta.

Pârjoale din carne de curcan cu cartofi fierți și mărar, vinete în adjică și Frunze de salată. Enumerând toate aceste ingredient te visezi într-o poveste aromată. Nimic în plus. Totul în armonia gastronimică!

Pârjoale din carne de curcan cu cartofi fierți și mărar, vinete în adjică și Frunze de salată. Enumerând toate aceste ingredient te visezi într-o poveste aromată. Nimic în plus. Totul în armonia gastronimică!

Înapoi la lista de noutăţi