Noutăți

Noi îţi oferim

21.01.2022

Dacă tu eşti pasionat de bucatele moldoveneşti - postul nostru vacant de bucătar te aşteaptă!

vezi mai multe...

Express-Meniu în «La Plăcinte»!

19.11.2021

O opțiune superbă și rapidă. În timp de 15 minute, veți primi bucatele din «Meniul Express» la pachet.

vezi mai multe...

Festivalul Național al Mărului!

15.09.2021

Pe 25-26 septembrie, «La Placinte» celebrează Festivalul Național al Mărului!

vezi mai multe...

Masterclass culinar pentru copii

28.09.2018

Кулинарный мастер-класс для детей

vezi mai multe...

Noutăți Edenred – rețeaua La Plăcinte acceptă tichetele de masă Edenred!

09.07.2018

Noutăți Edenred – rețeaua La Plăcinte acceptă tichetele de masă Edenred!

vezi mai multe...

Oaspeții noștri mici sunt o bucurie aparte pentru noi La Plăcinte organizează o serie de master-classuri culinare pentru copii.

04.07.2018

Oaspeții noștri mici sunt o bucurie aparte pentru noi La Plăcinte organizează o serie de master-classuri culinare pentru copii.

vezi mai multe...

Să deschidem împreună sezonul de căpşuni La Placinte!

11.05.2018

Să deschidem împreună sezonul de căpşuni La Placinte!

vezi mai multe...

Meniu pentru copii in reteaua de restaurante La Placinte!

26.01.2018

Meniu pentru copii in reteaua de restaurante La Placinte!

vezi mai multe...

Raport foto din data de 22 aprilie 2016

27.04.2016

Recital muzical oferit de către Tatiana Jacot în restaurantul La Plăcinte de pe str. Dosoftei 100

vezi mai multe...

1 aprilie . Muzică bună și plăcinte!

04.04.2016

În ziua de vineri vă bucurăm cu muzică bună și cele mai gustoase plăcinte! Ziua de 1 aprilie a fost încântată de către duetul Capris. Noi vă așteptăm cu drag de fiecare dată pentru că La Placinte e la ca la tine acasă!

vezi mai multe...

Raport foto din data de 25 martie 2016

29.03.2016

Atmosfera și placăntele au fost la mare cautare in aceasta seara de vineri!

vezi mai multe...

Meniu de post. Tradițional și gustos!

14.03.2016

În perioada de post, cel mai dese ori suntem nevoiți să refuzăm la micele noastre plăceri culinare. În acest an, restaurantul La Plăcinte și-a propus să vă răsfețe poftele chiar și dacă aveți un regim alimentar mai restrâns.

vezi mai multe...

Colțunași ca la mama acasă!

24.02.2016

Amintește-ți gustul copilăriei cu colțunași ca la mama acasă! -Lasă vorba, treci la masă!

vezi mai multe...

Acum, poți plăti plăcintele online!

16.02.2016

Doreşti să faci cumpărături online într-un mod sigur şi comod, utilizând cardul bancar? Începând cu 14 februarie La PLĂCINTE şi Moldindconbank îţi oferă această posibilitate!

vezi mai multe...

Raport foto din data de 6 februarie 2016

10.02.2016

Atmosferă din seara de 6 februarie 2016 în restaurantul La Plăcinte a fost una frumoasă. Duetul Capris a reuțit să bucure cu muzica lor instrumentală, oameni care s-au reîntâlnit cu colegii de liceu, universitate!

vezi mai multe...

Tradiția moldovenească îți răsfată poftele !!

04.02.2016

Din 2 februarie avem un meniu actualizat, cu bucate noi! Desigur că , scopul acestei actualizări este de a vă răsfăța poftele pe deplin, deaceea bucătarul nostru a încercat să readucă în atenția dumnevoastre, unele bucate tradiționale cu adevărat delicioase. Aflați care sunt bucatele pe care vi le-a pregătit:

vezi mai multe...

Noul meniu lunch are grijă de poftele tale din timpul zilei. Ai parte de un prânz complex, accesibil și la timp.

22.12.2015

Deseori se întâmplă că dorim să luăm prânzul, dar nu avem timp pentru a îl pregăti. Pentru astfel de momente, restaurantul La Plăcinte te invită între orele 12 00 - 15 00 de Luni până Vineri că să savurezi noul nostru Meniu LUNCH. Acum, poți gusta 10 combinații diferite de mâncare, pentru 2 săptămâni la rând. Prețul a rămas stabil- 60 lei iar timpul de servire poate fi mai putin de 10 minute, dacă efectuați o comandă prealabilă la numărul de telefon +373 (22) 211 211 sau direct aici pe site.

vezi mai multe...

Mai bine, mai gustos și mai luminos în restaurantul reînnoit La Plăcinte!

12.11.2015

Noul interior luminos și comod al restaurantului La Plăcinte situat pe adresa str. Decebal 47/6 (Botanica ) - va fi un loc perfect pentru întâlnirile voastre cu prietenii și savurarea bucatelor delicioase autohtone. Iar noul meniu de toamnă va fi pe placul oricărui vizitator.

vezi mai multe...

Toamna culinară în La Plăcinte: vacanța provincială

16.10.2015

Toamna, avem nevoie mai mult decât altă dată de ceva plăcut, ceva atât de bine cunoscut și ca acasă, de aceea rețeaua de restaurante La Plăcinte poate să vă satisfacă din plin dorințele! În primul rând, în meniul sezonier au reapărut sarmalele tradiționale, pelmeniși învârtitele. Iar în al doilea rând, acest sezon îl vom întâlni cu noi bucate gustoase: carne de porc fiartă și picantă cu varză înăbușită, mămăligă cu tocană ca la provincie și cârnăței de casă...

vezi mai multe...

Nu te poţi hotărî ce să comanzi pentru prînz?

10.08.2015

1) Gogoașe din mămăligă cu brânză de oi, mujdei și smântână. 2) Plăcinta Domnească cu brânză de vaci și stafide. 3) Șalău în sos de ciuperci cu mămăligă.

vezi mai multe...

Prepeliță cu orez

04.08.2015

sau tot ce trebuie să cunoașteți despre noul meniu La Plăcinte

vezi mai multe...

Tot ce trebuie să cunoașteți despre noul meniu La Plăcinte

01.08.2015

Veștile bune niciodată nu sunt prea multe, mai ales când este vorba de ceva gustos. Și această veste nu e o excepție: rețeaua de restaurante La Plăcinte a întâmpinat noul sezon în mod special – noi am inventat și am realizat ideea de vară a bucatelor delicioase și sănătoase cu accent moldovenesc. În noul meniu, deja cunoscutele bucate sunt de nerecunoscut iar cele noi – în curând vor fi pe lista favoritelor. Deci, daca doriți, la fel ca și noi, ceva nou, e timpul să vizitați La Plăcinte, deoarece în noul sezon bucătăria restaurantului a devenit...

vezi mai multe...

Raport foto 17.07.2015

20.07.2015

duet "Capriz" La Plăcinte str. M. Dosoftei, 100

vezi mai multe...

Raport photo 11.06.2015

13.07.2015

La Plăcinte blv. Mircea cel Bătrîn 12/5

vezi mai multe...

Report foto 24.05.2015 "La Plăcinte" Str. M. Dosoftei, 100

25.05.2015

Report foto 24.05.2015 cu "White Rabbit" "La Plăcinte" Str. M. Dosoftei, 100

vezi mai multe...

În reţeaua de restaurante “La Plăcinte” începe sezonul căpşunilor!

19.05.2015

După o iarnă lungă şi monotonă, a venit în sfîrşit timpul timpul să ne delectăm cu căpşuni suculente şi aromate. Noi suntem cei care ne precepem mai bine ca alţii cum să dezvăluim gustul delicat şi aroma îmbietoare a acestor fructe. Astfel, în meniul de sezon al restaurantelor “La Placinte”, te aşteaptă bucate...

vezi mai multe...

Istorii Culinare cu Alexandru Manciu

16.04.2015

Alexandru Manciu a fost în ospeție la Istorii Culinare! Două rețete-video deja sunt postate pe internet! Interpretul care se bucură de mult succes, soțul iubitor și tatăl grijuliu Sandu Manciu s-a împărtășit cu două rețete culinare, mai exact - file de curcan cu legume și desertul "Cușma lui Guguță"

vezi mai multe...

Meniu nou în reţeaua de restaurante “La Plăcinte“! Nemaipomenit de gustos!

16.04.2015

Salată cu limbă de vită. Ingrediente: cartofi copţi, limbă fiartă de vită, castraveţi proaspeți, ridiche, funză de salată, mărar, maioneză. Limba de vită este un produs universal, din ea se pot prepara multe feluri de bucate – aperitive, salate, supe. În cazul nostru, am foloisit limba de vită ca ingredient principal al acestei salate delicioase.

vezi mai multe...

Serviţi noile bucate din meniul restaurantului “La Plăcinte”

06.02.2015

Pârjoale cu ricotta şi verdeaţă Istoria reţetei „pârjoalelor” datează din secolul al XVII-lea şi se prepară doar din bucăţi bătute de carne. Mai târziu bucatele au fost numite «zrazy» (din poloneză) şi se traduce ca şi “bucată ruptă”. Pe o felie de carne bătută, presărată cu sare şi mirodenii, se întindea umplutura, după care se rula într-o ruladă - iată ce reprezintă o reţetă originală de pârjoale. Actualmente, în calitate de umplutură de bază se utilizează bucăţi de oricare fel de carne, peşte, tocătură de legume şi tocătură din carne de pui. Încazul nostru, le servim cu ricotta şi verdeaţă.

vezi mai multe...

Interviu cu tehnologul

06.02.2015

Ce este cel mai inervant și plictisitor pentru tine? Îmi place într-adevăr profesia mea, care-mi cere implicare sută la sută și realizez faptul că altfel să muncesc nu pot. Nu voi ascunde, programul meu de muncă îmi creează anumite dificultăți în viața de familie, deoarece, uneori, este nevoie de a te reține la serviciu pînă seara tîrziu, după care, dis-de-dimineața, din nou fuga la lucru. Probabil, această parte a activității mele este cea mai dificilă parte a profesiei.

vezi mai multe...

Cel mai popular restaurant al anului 2014

06.02.2015

Pe 22-23 mai în Bucureşti a avut loc cea de-a Vll ediţie a evenimentului “Hotel Tourism & Leisure Investment Conference”, care a reunit unii dintre cei mai buni specialişti internaţionali şi locali din domeniu. În cadrul evenimentului a avut loc şi Gala Premiilor de Excelenţa, unde au fost premiate cele mai bune şi inovatoare con­cepte şi proiecte din industria hoteliera, a turismului si a ospitalităţii. Un premiu special a fost acordat restauran­tul “La Plăcinte” din Bucureşti. Mai multe detalii găsim în interviu cu domnul Alexandru Stroie, directorul executiv al reţelei în România.

vezi mai multe...

Părerea ta despre prânzul

17.12.2014

Ne dorim să avem exact bucatele care sunt pe placul vostru, din acest motiv vă rugăm să ne comunicați impresiile rămase în urma prânzului gustat în restaurantul La Plăcinte. Acest formular este anonim și va fi folosit doar în scopul îmbunătățirii calității serviciilor noastre. În caz că bucatele sunt prea sărate, prea fierbinți sau nu corespund cu imaginea din meniu - vă rugăm să vă adresați la chelner sau la administratorul restaurantului. Vă mulțumim pentru că ați ales bucătăria noastră.

vezi mai multe...