Tot ce trebuie să cunoașteți despre noul meniu La Plăcinte
01.08.2015![]() |
Tot ce trebuie să cunoașteți despre noul meniu La PlăcinteVeștile bune niciodată nu sunt prea multe, mai ales când este vorba de ceva gustos. Și această veste nu e o excepție: rețeaua de restaurante La Plăcinte a întâmpinat noul sezon în mod special – noi am inventat și am realizat ideea de vară a bucatelor delicioase și sănătoase cu accent moldovenesc. În noul meniu, deja cunoscutele bucate sunt de nerecunoscut iar cele noi – în curând vor fi pe lista favoritelor. Deci, daca doriți, la fel ca și noi, ceva nou, e timpul să vizitați La Plăcinte, deoarece în noul sezon bucătăria restaurantului a devenit.. Încă mai folositoareCreând noul meniu, straniu ar fi să nu utilizămdarurile naturale ale țării noastre în care ea este deosebit de bogată în perioada verii. Punând accentul pe alimentația sănătoasă, bucătarii noștri au „însănătoșit” meniul la maxim adăugând o porție bună de vitamine prin legumele proaspete pregătite la gratar. Un bun exemplu estesalata din legume la gratar care poate înlocui prânzul sau salata ușoară din legume proaspete cu cașcaval „Fetaki” care acum se servește în calitate de garnitură la costiță, file de pui grill sau mititei. Luând în considerație că toate ingredientele provin din Moldova, puteți conta pe calitatea ecologică.
Încă mai variatăPe lângă faptul că în meniul La Plăcinte au apărut 20 de bucate noi (practic în toate categoriile – de la aperitive la deserturi), în acest sezon am decis să variem sortimentul bucatelor preferate cu versiunile lor vegetariene. Astfel în meniu au apărut două feluri de supe din legume (cu carne de curcan și fără) și a salatei din roșii (cu brânză și smântână sau fără). Ce ține de bucatele noii „pentru toți”, reînnoirea a atins și sortimentul de carne. Carnea tradițională de pui sau porc a fost variată cu bucate din prepeliță sau carne dietetică de curcan. Tipic bucătăriei naționale, nu ne-am zgârcit la cantitatea lor și am adăugat carnea de curcan în salata cu ouă de prepeliță, o servim cu legume coapte, facem din ea pârjoale gingașe și chiar o amestecam cu cașcaval și bacon.
Mai tradiționalNimic nu relatează atât de „gustos” despre o țară, ca bucătăria sa tradițională, deaceea în noul sezon, rețeaua de restaurante La Plăcinte și-a lărgit arsenalul bucatelor naționale. Principalul trend tradițional al sezonului –gogoașe de mămăligă cu umblutură de brânză, servite cu smântână și mujdei – copia în miniatură a prânzului. Încă ceva nou cu participarea mămăligii, obligatoriu pentru dgustare - șalău în sos de ciuperci. Un adevărat prânz național îl puteți încheia cu plăcinta „Domnească” cu brânză de vaci și stafide și desertul din pomușoare și brânzică gătit ca acasă, de care nu ați mai gustat până acum. Pregătiți-vă, va fi foarte gustos!
Vezi Noul Meniu
|
Înapoi la lista de noutăţi