Căutăm degustatori!

27.08.2018

  Calitatea este prioritatea de bază a oricărei companii care vrea să se dezvolte și să își îmbunătățească produsele. Sistemul "cumpărătorul secret" sau Mystery Shopping, este utilizat pe larg în zilele noastre drept metodă de cercetare a pieții și evaluare a acalității. Sistemul dat și-a găsit rolul și în localurile  "Andy's Pizza" și "La Plăcinte" din orașele Chișinău și Bălți, doar că noi i-am dat denumirea de - "Degustator".

 

Căutăm degustatori!

Rețeaua de restaurante «Andy’s Pizza»  și «La Plăcinte» vă propune să deveniți degustator al produselor noastre, să evaluați deservirea. Suntem în căutarea unor oameni care ne vor ajuta să controlăm și îmbunătățim calitatea produselor, a serviciilor de call – center și livrare. Aprecierea dumneavoastră obiectivă ne va permite să identificăm neajunsurile și să le eliminăm. Deveniți degustatorul nostru chiar acum!  

Cum poți deveni Degustator ?

Degustatorul este persoana care va efectua un control, iar apoi va completa o anchetă de raportare.  

Important: degustatorul efectuează controlul în mod SECRET!

Vrem să facem produsele noastre de o calitate și mai bună, iar nivelul de deservire și mai înalt. Evalurea dumneavoastră obiectivă ne va ajuta să controlăm lucrul specialiștilor noștri, să identificăm neajunsurile și să le corectăm.

Atenție! În calitate de degustatori nu pot aplica angajații “Andy’s Pizza” și “La Plăcinte”.

Dacă doriți să deveniți degustator al produselor noastre, completați Formularul.

 

Deveniți un Degustator Secret  într-un local home

Deveniți un Degustator Secret pentru servicii de livrare car

Înapoi la lista de noutăţi