Vrei să devii client corporativ?

Compania „TRABO-PLUS” S.R.L. VĂ PROPUNE SĂ VĂ ALĂTURAȚI LA sistemul de alimentație corporativă în rețeaua de restaurante "La Plăcinte".

«Trabo-Plus» SRL Vă propune să vă alăturați la sistemul de alimentație corporativă în rețeaua "Andy’s Pizza"

Organizarea alimentației corporative – este unul din cele mai importante puncte în lucrul oricărei companii. Alimentația neregulată se răsfrânge asupra motivării și abilităților de muncă a lucrătorilor. Cea mai bună metodă de organizare a alimentației în timpul zilei este livrarea prânzurilor la oficii. Aceasta oferă posibilitatea nu doar să creați condiții bune pentru lucru dar și să aveți grijă de angajați, ceea ce sporește motivarea și acționează la întărirea statutului firmei în ochii lucrătorilor dar și celor care îi înconjoară.

Vă oferim:

 • Modalitate simplă de plată: cash/ tickete/ card bancar.
 • Alegerea timpului optimal de livrare: Dumneavostra aveti posibilitatea de a contacta managerul pentru a efectua comanda.
 • Livrarea bucatelor în sumă mai mare de 100 lei se efectuează gratuit (în raza oraşului Chişinău şi Bălţi).
 • Rezervarea meselor în orice restaurante din reţea.
 • Participarea la promoții
 • Catering. Suplimentar Vă putem oferi servicii de organizare a meniului la distanţă (evenimente, coffee break-uri, training-uri etc.).
 • Livrarea documentelor necesare

Una din modalitățile de plată este cardul personalizat. Suma necesară va fi transferată în mărime de 100% pe contul de plată. Acordarea cardurilor se efectuează gratuit și banii transferați se repartizează în dependență de dorințele companiei. Cardul „Clienți corporativi” permite stabilirea limitei pentru alimentație. De exemplu, pe zi va fi limita de 40 lei. În cazul în care suma comenzii va depăși limita stabilită, angajatul va putea achita diferența cu bani cash.

Primiți

 • Deservirea la cel mai înalt nivel.
 • Eliberarea cardurilor, bonurilor corporative, rezervarea meselor, emiterea actelor necesare.
 • Abordare individuală: Întotdeauna luăm în calcul orice sugestie sau reclamaţie a clientului.
 • Meniu diferit: Managerii Vă vor oferi un meniu excelent, avînd în vedere gusturile şi preferinţele Dumneavoastră.
 • Mîncare sănătoasă şi apetisantă.
 • Reduceri pînă la 9,1%: reducerile sunt valabile la efectuarea comenzilor în rețeaua de restaurante, prin serviciul clienților corporativi.

 

E simplu să devii clientul nostru

În prezent noi colaborăm cu multe companii, care sunt mulţumite de serviciile prestate. Având o experienţă bună în domeniul organizării integrate de alimentare, compania noastră şi-a cîştigat o reputaţie impecabilă în rîndul clienţilor, pentru operativitatea şi varietatea bucatelor livrate la client. Serviciul “Client Corporativ” este disponibil în mun. Chişinău şi Bălţi în zilele lucrătoare.

Noi avem serviciul de control al calității, acest departament este alcătuit din câteva subdiviziuni, ca Departamentul supravegherii video, experți în producere și deservire și cumpărătorii secreți a restaurantelor și livrării. Angajații acestui departament verifică regulat, în decurs de o lună, respectarea tuturor standarturilor în timpul preparării bucatelor. Noi avem mare grijă de respectarea standarturilor de calitate a producției noastre și mereu lucrăm la înnoirea diversității meniului.

Angajații companiei pentru clienții corporativi

Sunați-ne și managerii noștri vă vor răspunde la toate întrebările Dvs. 

060 777 603 Olga
060 777 809 Natalia
client@andys.md

Înapoi la lista de promoții