Alergeni

SUBSTANŢE CARE CAUZEAZĂ ALERGII SAU INTOLERANŢE:

  1. CEREALE, CARE CONŢIN GLUTEN: grâu (cum ar fi grâul spelt și grâul Khorasan), secară, orz, ovăz sau hibrizi ai acestora şi produse derivate.

  2. CRUSTACEE ŞI PRODUSE DERIVATE

  3. OUĂ ŞI PRODUSE DERIVATE

  4. PEŞTE ŞI PRODUSE DERIVATE

  5. ARAHIDE ŞI PRODUSE DERIVATE

  6. SOIA ŞI PRODUSE DERIVATE

  7. LAPTE ŞI PRODUSE DERIVATE (inclusiv lactoză)

  8. FRUCTE CU COAJĂ LEMNOASĂ: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamiaşi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia),precum şi produse derivate, exceptînd fructelecu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

  9. ŢELINĂ ŞI PRODUSE DERIVATE

  10.  MUŞTAR ŞI PRODUSE DERIVATE

  11. SEMINŢE DE SUSAN ŞI PRODUSE DERIVATE

  12.  DIOXIDUL DE SULF ŞI SULFIŢI 

    în concentraţii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO2 total

  13. LUPIN ŞI PRODUSE DERIVATE

  14.  MOLUŞTE ŞI PRODUSE DERIVATE

Înapoi la meniu